Janjo de Jong · specialist op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk

Uw woning of pand van binnen- en van buiten weer fris in de verf!

Buiten- en binnenschilderwerk is van groot belang voor het behoud van uw woning of pand. Houtwerk heeft namelijk veel te lijden door de wisselende weersomstandigheden dat Nederland kent. Onderhoud is daarom noodzakelijk en een investering voor de toekomst. Een professioneel geschilderde woning heeft een bijzondere uitstraling en behoudt haar waarde.

Het schilderwerk dat uitgevoerd wordt (zowel binnen- als buiten) zorgt voor een professionele bescherming tegen tegen de diverse weersomstandigheden. Daarbij maakt Janjo gebruik van hoogwaardige producten voor een optimaal eindresultaat.

Voor meer informatie, kunt u vrijblijvend contact opnemen om uw wensen te bespreken en vragen te beantwoorden of voor een offerte aanvraag.


Ongekende mogelijkheden

Let op, "gewone" verf bestaat niet! Voor elke situatie gebruikt de vakschilder een ander/beter product voor een optimaal eindresultaat. U kunt contact opnemen met Janjo, zodat hij u in een vrijblijvend persoonlijk gesprek het uit te voeren werk kan onderbouwen met zijn ervaring, opdat het uitgevoerd zal worden zoals u het wenst. Desgewenst opgemaakt in een passende offerte.