Janjo de Jong · Meesterschilder & Restauratieschilder

Dit is een verkleinde mobiele versie van de website van Schildersbedrijf Janjo de Jong. Klik hier om terug te gaan naar de hoofd website.

binnen en buiten schilderwerk

Janjo de Jong is gespecialiseerd in alle schilderwerken, marmer- en houtschilderingen, decoratieve technieken, restauraties en onderhoud. Neem vrijblijvend contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

¬ terug naar boven

Huissschilder

binnen en buiten schilderwerk

Janjo de Jong is een specialist op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk. Uw woning of pand van binnen- en van buiten ook weer fris in de verf?

¬ terug naar boven

Decoratieschilder

decoratie schilderwerk

De combinatie van hoogwaardig schilderwerk met de toepassing van speciaal schilderwerk is bijzonder mooi! Naast het 'gewone' schilderwerk is Janjo de Jong een specialist op het gebied van decoratie- en restauratieschilderwerken. Janjo biedt een zeer breed scala aan mogelijkheden en decoratieve technieken om uw woning te verfraaien.

¬ terug naar boven

Restauratieschilder

restauratie schilderwerk

Het aanbrengen, bijwerken en restaureren van hout- en marmerschilderingen komt geregeld voor en niet alleen bij restauraties. Dit geldt zowel voor bijwerken in originele staat, als geheel opnieuw aanbrengen. In de particuliere sector wordt het exclusief toegepast in o.a. badkamers, vensterbanken, keukens, als lambricering enz., tot geheel gemarmerde/gehouten wanden. Dit is zeer origineel en exclusief!

¬ terug naar boven

Contactgegevens

Schildersbedrijf Janjo de Jong
Zuiderpark 13
1771 AA Wieringerwerf

Tel. 0227-503595
Mob. 06-22832261

KvK nr: 37084653

¬ terug naar boven